Onderhoud en reparaties van alle merken

Voor al het onderhoud en reparaties aan uw auto (inclusief herstelwerkzaamheden) kunt u bij ons terecht. Vooraf worden de kosten met u besproken en tevens onderhouden wij de gedane werkzaamheden bij in ons systeem zodat er een onderhoudshistorie wordt opgebouwd van uw auto. (Tevens werken wij ook nauw samen met andere bedrijven in de omgeving, u heeft dan 1 aanspreekpunt voor soms meerdere reparaties bijvoorbeeld sleutels laten vervangen).

En behalve het onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor:
– APK keuringen
– Diagnose storingen
– Schadeherstel
– Aircoservice (voor systemen R134A en 1234 YF)
– Uitlijnen en balanceren

 

Ook voor het onderhoud/reparatie aan uw hybride/EV auto!

Wij zijn sinds 2018 erkend hybride- en EV-specialist waardoor u uw elektrische of hybride auto bij ons kunt brengen voor onderhoud en reparatie. Dit NEN certificaat betekent dat de garage voldoet aan de specifieke eisen voor het veilig werken aan de elektronica van elektrische auto’s. Het werken aan deze auto’s vraagt ook een gedegen kennis op dit gebied en daarom zijn wij gediplomeerd Hybride- en EV-specialist. Zo kunnen wij u met onze kennis de beste service bieden.


In- en verkoop van auto’s

Onze verkoopauto’s worden geleverd met een onderhoudsbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Tevens kunnen wij de auto op uw naam overschrijven en een eventuele inruil auto vrijwaren.

 

Aankoopbemiddeling van occasions

Heeft u interesse in een occasion? Kijk even op onze occasionpagina of neem contact met ons op voor uw wensen, dan gaan wij op zoek naar een betrouwbare occasion. Of heeft u al een occasion gezien en wilt u deze door ons laten nakijken? Wij zijn er ook voor uw aankoopkeuring.

© Copyright Automobielbedrijf Jong - IBMA Solutions