Tel: 072-5345959 Mob: 06-22781488

Een selectie uit onze voorraad

Automobielbedrijf Jong

Welkom bij Automobielbedrijf Jong

Automobielbedrijf Jong is een professioneel garagebedrijf met het sterke karakter van een kleine dorpsgarage. Met klantgerichtheid hoog in het vaandel krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs en bieden wij u vooraf een prijsopgave zodat u niet voor verassingen komt te staan. Met een team van 4 vakbekwame en goed opgeleide automonteurs met veel passie voor hun vak kan autobedrijf Jong uw auto in een topconditie houden. Automobielbedrijf Jong is onder andere gespecialiseerd in de verkoop van auto's tot ongeveer € 8000,-.

In een goed georganiseerde en uitgeruste werkplaats kunnen wij alle voorkomende reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren, zowel voor benzine- als dieselauto's. In de meeste gevallen wordt het onderhoud van uw auto ingepland middels een afspraak, maar soms komt het voor dat u pech heeft of stil staat en direct hulp nodig heeft. Een van de monteurs kan dan ter plekke bij u langskomen of er wordt voor vervoer van uw auto gezorgd. De gratis leenauto en haal- en brengservice van autobedrijf Jong zijn zeer gewaardeerde services onder onze klantenkring en als u kunt wachten op uw reparatie, kunt u plaatsnemen in onze kantine met (gratis) WIFI en verse koffie of thee.

OPENINGSTIJDEN:
MA t/m VRIJ 08:00 - 17:00
ZATERDAG 08:00 - 14:00

Wij zijn open tijdens de kerstvakantie m.u.v.

- 24 december v.a. 16:00 gesloten

- 25 & 26 december gesloten- 31 december v.a. 15:00 gesloten- 1 januari gesloten

Voordelen

 • jarenlange ervaring
 • veel vakkennis
 • zeer klantgericht
 • reparatie op locatie
 • flexibele instellig
 • in- en verkoop
 • APK keurmeesters

Renault Modus

1.4-16V Privilège Luxe

€ 3.250,-
Interesse in deze Renault Modus?
Bel: 072-5345959

  Specificaties
  Opties
  Interieur:
  • Airco
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruise control
  • Elektrische ramen voor
  • Lederen stuurwiel
  • Regensensor
  • Bagagedek
  • Boordcomputer
  • Elektrische ramen achter
  • Hoofdsteunen voor en achter
  • Lederen versnellingspook
  • Stuurbekrachtiging
  Exterieur:
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • Dimlichten automatisch
  • Metaalkleur
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Lichtmetalen velgen 15"
  • Trekhaak
  Infotainment:
  • Audioinstallatie met cd-speler
  Veiligheid:
  • Airbag bestuurder
  • Airbag(s) hoofd achter
  • Airbag(s) side voor
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Airbag passagier
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  Overige:
  • Elektronische remkrachtverdeling
  • mistlampen voor
  Contact
  Routebeschrijving

  Interesse in deze auto? Plan hier uw route!

  Bekijk locatie op Google Maps

  Terug naar overzicht
  Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  - Onderhoud en reparaties van alle merken
  - In- en verkoop van auto's
  - Aankoopbemiddeling van occasions
  - APK keuringen
  - Schadeherstel
  - Airco- en remmenservice
  - Uitlijnen en balanceren


  Heeft u interesse in een occasion? Op onze occassionpagina. Tevens kan autobedrijf Jong u ook een aankoopkeuring bieden bij de aanschaf van een occasion. Daarnaast is het ook mogelijk dat autobedrijf Jong voor u op zoek gaat naar de auto van uw wensen.

  De prijzen voor ocassions zijn inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen een meerprijs aan.

  Jan Jong, oprichter, eigenaar en drijvende kracht achter autobedrijf Jong.


  We nemen u mee terug in de tijd, 20 jaar geleden om precies te zijn. Jan Jong startte toen in Zuid-Scharwoude een echte dorpsgarage. Vol passie en met klantgerichtheid hoog in het vaandel begon Jan zijn garage en met succes! Binnen 6 jaar kwam de wens voor een grotere garage en werkplaats en zo verhuisde Jan naar het huidige Heerhugowaard; een prachtig groot pand waarin meer ruimte is voor meerdere bruggen en dus ook de mogelijkheid om meer klanten tevreden te maken.


  Chris Vriend, autotechnisch specialist & APK keurmeester.


  Jan startte alleen, maar als snel ontdekte hij in Chris Vriend, toen nog een jonge heel enthousiaste monteur veel kwaliteit en inmiddels is Chris niet meer weg te denken uit het bedrijf. Inmiddels 15 jaar ervaring verder heeft Chris zich ontwikkeld tot een zeer bekwame autotechnicus en heeft hij meerdere kwalificaties, waaronder diagnose-expert, behaald bij het GMTO. Chris staat voor eerlijke reparatie en transparantie naar de klant. Een probleem noemt hij een uitdaging en een oplossing zijn passie. Bij afwezigheid van Jan neemt Chris de honneurs waar en ook deze taken volbrengt hij met veel enthousiasme.  Wendy van der Molen, administratief medewerkster.


  De administratieve taken van het garagebedrijf worden verzorgd door Wendy. Ze is het gezicht achter de receptie en de spil achter de administratieve processen. Sinds 2017 heeft Wendy het stokje overgenomen van Anita met veel enthousiasme. In een parttime functie, maar wel 4 dagen aanwezig zorgt ze samen met Jan ervoor dat de administratie op orde blijft.  Privacyverklaring AutomobielbedrijfJong

  AutomobielbedrijfJong, gevestigd aan Marconistraat 29, 1704 RH Heerhugowaard,
  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegevenin deze privacyverklaring.

  Contactgegevens:

  www.autobedrijfjong.nl
  Marconistraat 29
  1704 RH Heerhugowaard
  072-5345959

  Jan Jong is de Functionaris Gegevensbescherming vanAutomobielbedrijf Jong Hij/zij is te bereiken via info@autobedrijfjong.nl

  Persoonsgegevens diewij verwerken

  Automobielbedrijf Jong verwerkt uw persoonsgegevens doordatu gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  - Voor- en achternaam
  - Adresgegevens
  - Telefoonnummer
  - E-mailadres

  Bijzondere en/ofgevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

  Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens teverzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij zetoestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren ofeen bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijnbij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevensover kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er vanovertuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebbenverzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op viainfo@autobedrijfjong.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

  Met welk doel en opbasis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

  Automobielbedrijf Jong verwerkt uw persoonsgegevens voor devolgende doelen:

  - Het afhandelen van uw betaling

  Geautomatiseerdebesluitvorming

  Automobielbedrijf Jong neemt niet op basis vangeautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgenkunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen doorcomputerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld eenmedewerker van Automobielbedrijf Jong) tussen zit. Automobielbedrijf Jonggebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Snelstart Software. Dit iseen boekhoudprogramma van waaruit de facturen naar u (de klant) wordtverzonden. Tevens registreert het systeem het onderhoud van de auto.

  Hoe lang wepersoonsgegevens bewaren

  Automobielbedrijf Jong bewaart uw persoonsgegevens nietlanger dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevensworden verzameld. Wij hanteren de bewaartermijn zoals de belastingdienstvoorschrijft; 7 jaar.

  Delen vanpersoonsgegevens met derden

  Automobielbedrijf Jong verstrekt uitsluitend aan derden enalleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om tevoldoen aan een wettelijke verplichting.

  Cookies, ofvergelijkbare technieken, die wij gebruiken

  Automobielbedrijf Jong gebruikt geen cookies ofvergelijkbare technieken.

  Gegevens inzien,aanpassen of verwijderen

  U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, tecorrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijkeinstellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventueletoestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegende verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht opgegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienenom de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar uof een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken vanuw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u anderevragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerdverzoek naar info@autobedrijfjong.nl.

  Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u isgedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee testuren. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strookmet nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN)zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Automobielbedrijf Jong zal zo snelmogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.Automobielbedrijf Jong wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt omeen klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de AutoriteitPersoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  Hoe wij persoonsgegevensbeveiligen

  Automobielbedrijf Jong neemt de bescherming van uw gegevensserieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang,ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u deindruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijnvan misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of viainfo@autobedrijfjong.nl

  Routebeschrijving

  Plan hier uw route!

  Bekijk locatie op Google Maps

  Adres

  Neem contact op

   
   
   
   
   
   


  Vragen en/of opmerkingen


     Het formulier is succesvol verzonden

  Openingstijden werkplaats

  Maandag08:00 tot 17:00 uur
  Dinsdag08:00 tot 17:00 uur
  Woensdag08:00 tot 17:00 uur
  Donderdag08:00 tot 17:00 uur
  Vrijdag08:00 tot 17:00 uur
  Zaterdag08:00 tot 14:30 uur
  ZondagGesloten